• Catalŕ
  • Castellano

Empresa

Som una empresa amb més de 35 anys d'experiència dedicada al sector de la retolació.

Fabriquem tota mena de Rètols, des de la creació del disseny, fins a la implantació de la seva imatge corporativa aplicada a qualsevol material.

Els nostres clients són  agències publicitàries, arquitectes, dissenyadors, constructores, estaments oficials, botigues i particulars.

La nostra experiència està avalada per cinc generacions de retolistes i ens acompanya fins als nostres dies, aportant les tècniques més actuals per a oferir als nostres clients el millor servei.

En el procés de l'elaboració d'un Rètol el servei de disseny i creativitat ha de ser el primer pas segons les tendències del mercat i necessitats de cada client. El nostre equip de disseny i producció propis ens permet de donar uns preus molt més assequibles en costos, ja que no depenem de tercers, la qual cosa repercuteix als nostres clients.

També actualitzem  o redissenyem els logotips o marques del seu negoci millorant-la sensiblement i poder-lo aplicar en qualsevol material o papereria requerida de manera professional i personalitzada.

Disposem de gran varietat d'aplicació tant en impressió de petit i gran format, com amb vinil de tall, lletres corpòries realitzades en metacrilat, xapa, PVC, acer inoxidable, sigui amb llum de Leds o sense llum.

Fem campanyes publicitàries i Stants, tanques per exterior, lones impreses, impressió damunt de tèxtils, samarretes, roba de treball, gorres, etc. Imants i articles de reclam. Fem cartells electrònics per a Farmàcies,  Estancs  i Immobiliàries normalitzats.

A Rètols Martí li oferim un tracte personalitzat amb els fotomuntatges dels seus Rètols amb el pressupost més adequat a les seves necessitats.

Utilitzem cookies prňpies i de tercers per oferir una millor experičncia i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.